torstai 12. heinäkuuta 2012

Oodi Wonderbraalle!

Pääsin vihdoin esittelemään näitä keväisen Asos-tilauksen  helmiä. Se siis saapui ihan tohon kotiovelle kuljetettuna. Kysynpähän muuten vaan, että miksi niiden postinjakajien pitää olla aina nuoria miehiä ja ilmestyä ovelle just silloin kun olet hiukset puoliksi pystyssä, puoliksi sottunutturalla ja päällä ne kaikkein rennoimmat (=järkyttävimmät) kotivaatteet.  Ajattelin nyt kuitenkin hehkuttaa yhtä paketista paljastunutta juttua ihan kokonaisen postauksen verran (näin ajoissa ja kaikkea). Nimittäin mun ihka ensimmäisiä Wonderbraita. Ovat tässä päässeet jo ihan loputtomia kertoja päälle ja olen ihan rakastunut. Olen päässyt käyttämään huoletta kaikkia aivan ihania olkaimettomia mekkoja, mutta nuo ovat osoittautuneet niin mukaviksi, että ne ovat eksyneet ihan perus teeppareidenkin alle.


Olkaimettomat liivit ovat tuottaneet mulle aina päänvaivaa. Täydellisiä yksilöitä ei ollut tähän päivään mennessä kävellyt vielä vastaan. Metsästys on ollut kovaa, sillä on niin valtavasti ihania vaatteita, joiden kanssa normaaleja liivejä ei vaan voi kuvitella käyttävänsä. Kokeilemani yksilöt ovat tarjonneet push up-efektin lähinnä noille kainalomakkaroille tai sitten sitä tukea ei ole ollut lainkaan. Puhumattakaan siitä fiiliksestä, että saa miettiä, milloin ne liivit valahtavat ties minne. Hyvin hehkeää. Ne alusvaatteet ovat kuitenkin kaikki kaikessa. Huonosti istuvat liivit pilaavat upeimmankin mekon.

Olen lukenut valtavasti hehkutusta noista olkaimettomien rintsikoiden valioyksilöistä. Jotenkin minulla on ollut kyseisiä kohtaan jonkinmoiset epäilykset (johtunee mun yleisestä skeptisyydestä kaikkea yleisesti hehkutettua kohtaan?). Eiväthän samat liivit välttämättä sovi kaikille yhtä hyvin, pohdiskelin. Lisäksi rintaliivien tilaus nettikaupasta ilman sovitusmahdollisuutta on arveluttanut. Jos en kerta kaupastakaan ole onnistunut nappiliivejä löytämään, kuinka ihmeessä se onnistuisi jostain netistä? Nyt onneksi pistin tilaukseen normaalia liivikokoani vastaavat yksilöt, enkä joutunut pettymään. 




Siis se ero ulkonäössä on huomattava, kun tissit on tuettuina ja oikeassa paikassa. Mutta sitten eräs vieläkin seksikkäämpi asia. Sen lisäksi, että Wonderbrat näyttävät paremmilta, ne ovat myös huomattavasti tukevammat kuin mun aiemmin käyttämät jotkut heman perusliivit. Wonderbrat tuntuvat pysyvän oikeasti paikallaan.  Mikä onkaan inhottavampaa (itselle ja muille), kuin keskittyä nykimään niitä liivejä koko illan ylöspäin. On ollut vaikka minkämoista mainosta, jossa mallit pomppivat trampoliinilla kyseisillä liiveillä, mutta nehän nyt ovat vain mainoksia. Sain kuitenkin haudata kaikki skeptiset mietteeni, sillä nämä tuntuivat ihan ensikokeilusta asti oikeasti todella tukevilta. Tissit on ja pysyy siellä missä kuuluukin, samoin liivit. On muuten ihan huikeeta, kun pääsee tanssimaan olkaimettomassa mekossa ilman, että tarvitsee uhrata ajatustakaan rintsikoille ja muille yhtä turhille jutuille. Nice.



Noissa on tuollaiset käden malliset push up-tyynyt, jotka ohjaavat tissit asettumaan nätisti. Ei siis kuitenkaan mitään tajuttomia megatoppauksia, joiden sekaan eivät omat tissit enää mahdukaan. Sellaiset kevyet. Hyvästi tuplatissiefektit ja epäimartelevat liivit!

Pitäähän sitä joku miinuspuolikin toki olla. Nuo ovat ainakin omasta mielestäni hieman hankalat saada itse oikealle paikalle, mutta kyllä sekin jotenkuten onnistuu. Tietenkin jos on joku toinen auttamassa, niin sitä ongelmaa ei ole. Olisin ehkä voinut myös tilata ympärykseltä hiukan normiliivejä pienemmän koon. Noi nimittäin menevät siihen pienimpään hakaseen jo nyt. Toivottavasti eivät juurikaan löysty, niin pysyvät päällä napakasti jatkossakin. Sen näkee kuitenkin vasta ajan kanssa. Toistaiseksi, nämä pari kuukautta, ovat siis pysyneet uudenveroisina ja todella napakoina.

Melkoinen mainostuspuhe tästä sitten pääsikin syntymään. Mutta mulle ainakin on melkoisen iso juttu hyvien olkaimettomien liivien löytyminen! Nyt tekee vaan mieli kotiuttaa kaikkia ihania olkaimettomia mekkoja, joita aiemmin en ole voinut harkitakaan hyvien alusvaatteiden puuttuessa. Juu ja mä kyllä oikein oikein sydämellisesti suosittelen kaikkia klikkailemaan kyseiset rintsikat kotiin. Pääsettepä ihan itse rakastumaan. Pakko kai se on itsellenikin vielä tilata jossain toisessakin värivaihtoehdossa, kun tosissaan ensimmäisiksi yksilöikseni valikoin ihan perus nudet.

Ovatkos muutkin jo ihastuneet Wonderbra-liiveihin vai oletteko onnistuneet löytämään lemppareita muilta merkeiltä? 

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää että oon itsekkin ollu tosi skeptinen noita kohtaan, en vaan jotenkin voi uskoo että olis muka niiin hyvät mitä kaikki sanoo. Kaippa se vaan täytyis uskoo ja tilata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todella! Mäkin olen joutunut ihan turhaan asukeiiseilemään monet kerrat, kun arvoin noiden tilaamiseen kanssa ihan tosi kauan. Useemman vuoden varmaan :-D

      Poista
  2. Minkähintaisia tuollaiset ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asoksella oli neljäkymppiä ( joku pari euroa yli?). Nellyllä oli vähän arvokkaammat, mut sinne kun on näit ilmasia palautuksia/postareita nii voipi olla melkein kannattavampaa rahallisesti tilata sieltä etenkin jos on vaikka väärä koko. (:

      Poista
  3. Mä kokeilin tilata joskus Nellyltä kun olin kuullut niin paljon kehuja, mutta en tiedä johtuiko sitten juuri siitä kyseisestä mallista vai mistä, mutta niiden muoto oli jotenkin ihan outo, näytin ne päällä vähän madonnalta http://www.fashionloving.co.uk/wp-content/uploads/Madonna-Conical-Bra.jpg :D meni siis palautukseen ja vielä ne täydelliset on hakusessa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täh? Vähänkö hassua! Mulla antavat meinaan juuri hyvän pyöreän lopputuloksen (Haha, miltä toi kuulostikaan). Mutta ehkä niissä sitten on malleissa tms eroja tosissaan. Pitää Pistää linkkiä noista vielä kun pääsee oikealle koneelle! (:

      Poista
  4. Noi on ihan hirveen hyvät! Mulla on reilun vuoden ollut tuollaiset lähes päivittäisessä käytössä. Ne on ihan mahtavat! Yleensä olkaimettomat lytistää tissit, mutta noi tavallaan "kannattelee" niitä ja mun mielestä saa rinnat näyttämään kauniilta. Tykkään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Ja hyvä kuulla, että vielä noinkin kovassa käytössä pysyvät hyvänä (: mut siis juurikin se, että saa sen kauniin ja silti sellaisen luonnollisen dekolteen! Ihan huippu juttu!!

      Poista
  5. kuulostanu tähän mennessä niin uskomattomilta ja oon ajatellu, että jos nyt sopii yhille tisseille nii ei se takaa, että ne mulle sopii, mutta pakko se on testaa, laitoin iteki tilauksen tän luettua tulemaan :)

    emma-susanne.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullakin on ollu niin paljon probleemia, että ihan yllätyin kuin hyvät olivat! Toivottavasti koko osuu kohdilleen ja säkin pääset nauttimaan huipuista liiveistä (:

      Poista